In 2011 volgde regisseur Margit Balogh de jongens van de jeugdbende Bloods voor de documentaire-serie Lost Boys. Eén van de bendeleden was Demo. Vijf jaar later heeft hij de vicieuze cirkel van criminaliteit en gevangenissen achter zich weten te laten. Hij werkt als reporter voor een bekend radiostation, is labelmanager bij een platenmaatschappij en is genomineerd voor de NTR-radioprijs. Toch komt Demo maar niet los van zijn verleden. Zijn schuldeisers uit het verleden belagen hem.

In Lost Boys, 5 jaar later, laat Margit Balogh zien hoe Demo balanceert tussen twee werelden. Zijn werk in de media- en muziekwereld geeft hem erkenning. Hier komt hij tot bloei. Eenmaal thuis wordt hij achtervolgd door zijn wandaden uit het verleden. Iedere dag wordt hij geconfronteerd met schuldeisers, deurwaarders en incassobureaus die allemaal snel geld willen zien. Een oplossing voor de snel oplopende schulden is niet eenvoudig, waardoor hij soms nog maar één uitweg ziet: terug naar zijn criminele verleden.

Lost Boys 5 jaar later (2019/56’) is een productie van 2nd FloorUp in coproductie met EOdocs. De film is tot stand gekomen met steun van CoBO Fonds en Stichting 180.