De campagne

Goede film! Hoe nu verder?

De campagne

De impact van de documentaire zal verder reiken dan alleen de televisie-uitzending. Het verhaal van Demo is het uitgangspunt om het ondoorzichtige systeem van de schuldhulpverlening aan de orde te stellen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor organisaties in de (schuld)hulpverlening, voor onderwijsinstellingen en uiteraard ook voor jongeren die zelf te maken hebben met schulden.

Dialoog 

Vertoningen met Q&A met Margit Balogh en Jeansen (Demo) Djaoen

Organisaties binnen de (schuld)hulpverlening kunnen de film doelgericht inzetten door na een vertoning in gesprek te gaan met de makers over de bestaande problematiek. Die gesprekken kunnen per bijeenkomst anders worden ingericht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Educatie

Educatief pakket

Samen met diverse onderwijsinstellingen ontwikkelen we een educatief pakket dat door iedere opleiding gekoppeld kan worden aan leerdoelen en lesmethodes. Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van dit pakket, neem dan contact met ons op.

De Bunker

Voorlichting door rolmodellen.

Rolmodellen als Demo worden opgeleid in het maken van effectieve en informatieve vlogs waarmee ze andere jongeren kunnen voorlichten.

Wat moet je doen als je op straat wordt gezet? Hoe bereidt je je voor op een gesprek bij de Kredietbank? Hoe zorg je dat je alle papieren goed hebt ingevuld? De rolmodellen spreken de taal van de jongeren en komen uit dezelfde wereld. Ze worden gevolgd en gehoord door jongeren die moeilijk te bereiken zijn voor de reguliere hulpverlening.